Cursus compositie bij de Saense School voor Beeldende Kunst

Compositie is de belangrijkste factor bij succes of mislukking. Marijke Habernickel leert jou in de cursus Compositie ordening aan te brengen in jouw kunstwerk en keuzes te maken om het gewenste resultaat te bereiken. Leer controle te krijgen over jouw eigen tekening of schildering.

Ordening leren aanbrengen in het kunstwerk

Een afbeelding is bij een krachtige compositie nooit volledig mislukt.Compositie is een kwestie van groeperen, ordenen, indelen of structuur aanbrengen. Door deze ordening aan te brengen en enkele elementen naar voren te halen of juist minder nadruk te geven, krijg jij controle over het totale plaatje. Dat geldt niet alleen voor de inrichting van een kamer of een winkel, maar ook voor de groepering op een foto of een schilderij.Een ervaren docent leert jou in de workshop Compositie te bepalen hoe je wilt dat jouw compositie eruit komt te zien.Daarin komen alle keuzes met betrekking tot ruimte, licht, kleur en vorm samen. Ook hierin word jij begeleid om een mooi eindresultaat te behalen.

Prijzen en bereikbaarheid  van de Saense School voor Beeldende Kunst.

De cursus Compositie kost € 125,- per persoon en bestaat uit acht lessen. De cursussen worden momenteel gegeven in de Bullekerk, Westzijde 75 in Zaandam.

De cursussen worden standaard gegeven op:

  • Maandagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Maandagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur
  • Maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Dinsdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Afhankelijk van de belangstelling zijn andere data en tijden eventueel mogelijk. Meer horen over de cursus of je meteen aanmelden? Neem contact op door te bellen naar 06-16807659 of het contactformulier in te vullen op deze website. Je hoort dan snel van ons.