Ontwikkel je eigen stijl

Een eigen stijl opbouwen is een belangrijk element bij het schilderen en tekenen van een kunstwerk. De Saense School voor Beeldende Kunst helpt jou hierbij met de cursus Eigen Stijl Ontwikkelen. Meld je aan en start jouw zoektocht naar je eigen stijl.

Zoektocht naar jouw stijl met diverse technieken

In de cursus maak je onder begeleiding van een ervaren docent kennis met verschillende technieken. Zo maak je gebruik van methodes als rietpen en inkt, krijt en inkt, houtskool of acryl stempelen om te kijken welke techniek jou het beste ligt. Hierbij leer je schilderen met gevoel en maak je gebruik van de vijf beeldelementen. Zo ontstaat er een eigen creatie. In overleg met de docent wordt er een persoonlijk plan ontwikkeld. De cursus Eigen Stijl Ontwikkelen bestaat vooral uit genieten en jezelf leren kennen.

Prijzen en bereikbaarheid Saense School voor Beeldende Kunst

Wanneer je je inschrijft neem je deel aan een cursus bestaand uit acht lessen. De totale kosten zijn €125,- per persoon.

De cursus wordt momenteel gegeven in de
Bullekerk, Westzijde 75 in Zaandam.

De lessen vinden elke week op vaste dagdelen plaats:

  • Maandagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur
  • Maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Dinsdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Andere data en tijden zijn mogelijk indien er genoeg animo is. Meer weten of jezelf aanmelden voor de cursus Eigen Stijl Ontwikkelen? Bel dan naar 06-16807659 of vul het contactformulier in op deze website. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.