Cursus spelen met kleur

Wil je leren spelen met kleur? Bij de Saense School voor Beeldende Kunst leer je dit door kleuren te vergrijzen in de cursus natuurkleuren nabootsen in Zaandam. Je zult door deze cursus verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verf en kleur.

Natuurkleuren nabootsen voor een verbazingwekkend resultaat

Wanneer je kennis hebt gemaakt met de kleurenleer, weet je hoe je met de primaire kleuren alle andere kleuren maakt en hoe je een mooi palet samenstelt. Door gebruik te maken van complementaire kleuren zal je verbaasd zijn over wat jij uit eigen hand weet te bewerkstelligen. In deze cursus laat een ervaren docent jou kennis maken met de kleurenleer, leer je hoe je met primaire kleuren wel 80 andere kleuren maakt, leer je hoe je natuurkleuren nabootst en oefen je een sprekend beeld te maken met gebruik van complementaire kleuren. Tevens staat deze cursus  in het teken van spelen met de contrasten van kleuren.

Prijzen en bereikbaarheid Saense School voor Beeldende Kunst

Wanneer je je inschrijft neem je deel aan een cursus bestaand uit acht lessen. De totale kosten zijn €125,- per persoon.

De cursus wordt momenteel gegeven in de
Bullekerk, Westzijde 75 in Zaandam.

De lessen vinden elke week op vaste dagdelen plaats:

  • Maandagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur
  • Maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Dinsdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Andere data en tijden zijn mogelijk indien er genoeg animo is. Meer weten of jezelf aanmelden voor de cursus Eigen Stijl Ontwikkelen? Bel dan naar 06-16807659 of vul het contactformulier in op deze website. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.